Home > Boeken > > TOEGANKELIJK SCHRIJVEN IS (GEEN) KINDERSPEL
Delen Facebook Twitter Pinterest Google plus E-mail
De juiste prijs wordt berekend na inloggen. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten.
Verschijningsdatum: 25/07/2012

TOEGANKELIJK SCHRIJVEN IS (GEEN) KINDERSPEL

Waarom vervallen we van zodra we een paper of rapport moeten neerpennen in zware zinconstructies en jargonwoorden? Hoe komt het dat onze anders zo vlotte mondelinge communicatie op papier omslaat in starheid en rigiditeit?

In ‘Toegankelijk schrijven is (geen) kinderspel’ toont communicatiespecialist Jos Huypens dat een vlot leesbare tekst schrijven nochtans helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Met enkele praktische tips & tricks verklapt de auteur hoe je je tekst aangenaam en aantrekkelijk maakt. Hoe zoek je een origineel onderwerp? Welke verschillende tekststructuren kun je toepassen? Hoe blijft je tekst boeiend en houd je rekening met je lezers? Kun je de moeilijkheidsgraad van je tekst meten en hoe weet je of je boodschap goed overkomt?

‘Toegankelijk schrijven is (geen) kinderspel’ is een bron aan praktische informatie voor iedereen die - al dan niet professioneel – geregeld teksten moet schrijven.

Met cd-rom!

Op de bijhorende cd-rom staan naast enkele praktische documenten heel wat handige tools die kunnen helpen bij het schrijven van een aangename en vlot leesbare tekst.

Over de auteur

Professor doctor Jos Huypens was gedurende 25 jaar journalist voor Gazet van Antwerpen. Toen hij deze krant in 1996 als hoofdredacteur verliet, richtte hij communicatieadviesbureau Communicado Int. op. Daarnaast is hij als communicatiespecialist actief aan AMS (Antwerp managementschool) en doceerde hij een tijdlang communicatievakken aan de universiteit van Leuven.

Standaard
Prijs € 24,95

Details

TOEGANKELIJK SCHRIJVEN IS (GEEN) KINDERSPEL
Auteur(s):
ISBN: 9789070289454

Over de auteur(s)

Meer in deze rubriek