Home > Boeken > > ESSENTIËLE ELEMENTEN VAN CHEMIE (tweede herziene editie)
Delen Facebook Twitter Pinterest Google plus E-mail
De juiste prijs wordt berekend na inloggen. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten.
Verschijningsdatum: 01/03/2016

ESSENTIËLE ELEMENTEN VAN CHEMIE (tweede herziene editie)

door Yvette Haezendonck, Karel Bruggemans

Essentiële elementen van chemie bevat alle elementen voor een grondige studie van de fundamentele principes van de hedendaagse chemie, met inbegrip van een beknopte inleiding tot de organische chemie.

Het is een geschikte begeleider van elke cursus algemene chemie. De behandelde onderwerpen zijn zo fundamenteel dat ze noodzakelijkerwijze in elke degelijke cursus voorkomen. Omdat de tekst aan de belangrijkste kennisleerdoelen van het secundair onderwijs in de chemie beantwoordt, vormt hij een ideale brugcursus naar hoger onderwijs waarin de wetenschappen uitgebreid aan bod komen.

Essentiële elementen van chemie bevat heldere formuleringen van de chemische principes, heeft een logische samenhang van de geïntroduceerde begrippen en biedt een overzichtelijke structuur met grafische voorstellingen. Het boek is een uniek hulpmiddel voor iedereen die zich met zelfstudie wil voorbereiden op specifieke examens zoals de toelatingsproef tot de artsenstudie aan een Vlaamse universiteit. Bij de samenstelling van dit boek gebruikten de auteurs de ervaringen die ze opdeden bij dergelijke examens.

Standaard
Prijs € 24,95

Details

ESSENTIËLE ELEMENTEN VAN CHEMIE (tweede herziene editie)
Auteur(s): Yvette Haezendonck, Karel Bruggemans
ISBN: 978 90 5718 503 8

Over de auteur(s)

Meer in deze rubriek