Home > Boeken > Lokale besturen > Aanverwante publicaties > De participatiegetuigen
Delen Facebook Twitter Pinterest Google plus E-mail
De juiste prijs wordt berekend na inloggen. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten.
Verschijningsdatum: 24/11/2016

De participatiegetuigen

De praktijk aan het woord

door Philippe De Vries

In De participatiegetuigen – de praktijk aan het woord verzamelt Philippe De Vries ervaringen vanop het terrein. Mensen die vanuit hun professionele functie dagelijks worstelen met de uitdagingen van het participeren in België en Nederland. Het boek bevat interviews met bestuurders, ambtenaren en experten. Hun ervaringen worden gestaafd met sprekende voorbeelden, kritische bedenkingen en tips. Dit boek vertelt niet het zoveelste ‘hip hip hoera participatie!’ verhaal, maar gaat in op de onvoorziene uitdagingen en soms conflicterende belangen bij het opzetten, uitvoeren en opvolgen van participatietrajecten. Deze getuigenissen zijn een inspiratiebron voor iedereen die van dichtbij of veraf te maken heeft met participatie.
Standaard
Prijs € 35,00

Details

De participatiegetuigen
Auteur(s): Philippe De Vries
ISBN: 978-2-509-02850-1
Formaat: 21x21cm
Aantal pagina’s: 148

Over de auteur(s)

Philippe De Vries is docent in het masterprogramma politieke communicatie aan de Universiteit Antwerpen. Aan de Antwerp Management School staat hij in voor het opleidingsonderdeel Communicatie in de Master Publiek Management.
Daarnaast is Philippe De Vries senior communicatieadviseur en partner bij het strategisch communicatiebureau Connect. Het bureau is gespecialiseerd in projecten rond infrastructuur, mobiliteit, milieu en openbare ruimte. Op het terrein werkt Philippe als adviseur voor overheden, organisaties, administraties en private ondernemingen in zowel België als Nederland.

Meer in deze rubriek